Sala de premsa

El vicepresident Puigneró presideix la presentació del node d'alimentació del Centre Blockchain de Catalunya a Vic

query_builder   10 setembre 2021 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident Puigneró presideix la presentació del node d'alimentació del Centre Blockchain de Catalunya a Vic

  • La roda de premsa tindrà lloc demà divendres, 10 de setembre, a les 12 del migdia, a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presidirà demà divendres, 10 de setembre, la presentació del node d’alimentació del Centre Blockchain de Catalunya a Vic amb l’objectiu d’incorporar la tecnologia blockchain en la indústria de l’alimentació i de les begudes del país. La roda de premsa, que tindrà lloc a les 12 del migdia, a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic, comptarà amb la participació de la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca, i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra.

Abans, a la Sala dels Consellers de l’Ajuntament de Vic, tindrà lloc la reunió de treball amb representants dels sector i la signatura del conveni i, a les 11.50 hores, els mitjans gràfics en podran prendre imatges.


Nota: Només podran assistir-hi els mitjans de comunicació que confirmin assistència a
comunicacio@vic.cat abans de divendres, 10 de setembre, a les 8 del matí.

12:00|El vicepresident Puigneró presideix la presentació del node d'alimentació del Centre Blockchain de Catalunya a Vic. Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic ( c. de la Ciutat,1)|Vic (Osona)

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presidirà la presentació del node d’alimentació del Centre Blockchain de Catalunya a Vic . La roda de premsa comptarà amb la participació de la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca, i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra. Abans, a la Sala dels Consellers de l’Ajuntament de Vic, tindrà lloc la reunió de treball amb representants dels sector i la signatura del conveni i, a les 11.50 hores, els mitjans gràfics en podran prendre imatges. La delegada del Govern a la Catalunya Ventral, Rosa Vestit, assistirà a l'acte. 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia