Sala de premsa

Reobertura al trànsit del pont de la B-430 sobre el Llobregat, a Cabrianes

query_builder   5 octubre 2021 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

Reobertura al trànsit del pont de la B-430 sobre el Llobregat, a Cabrianes

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, juntament amb l’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, assistiran demà, a les 16 hores, a la reobertura al trànsit del pont de la B-430 sobre el riu Llobregat, que dona accés al nucli de Cabrianes. El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha dut a terme en aquesta estructura, amb una inversió de prop de 3,5 MEUR, obres d’eixamplament i millora per afavorir la connectivitat del nucli, així com la seguretat i la fluïdesa en la circulació.

L’actuació ha permès doblar l’amplada del pont, dels 6 metres que tenia als 12 actuals. D’aquesta manera, s’ha configurat una calçada de dos carrils per a la circulació de vehicles i una vorera per al pas de vianants i també de ciclistes. A més de l’eixamplament de l’estructura, l’obra ha inclòs la rehabilitació del pont, de 73 metres de longitud, i l’adequació dels trams que hi entronquen.

 

Aquest pont, que data de la primera meitat del segle XX i és una mostra de la tradició dels primers ponts en arc de formigó armat, s’ha ampliat mitjançant una solució tècnica compatible amb la naturalesa de la tipologia original del pont i respectant la seva estètica. Un cop finalitzat el gruix de l’actuació, el pont es reobre ara al trànsit i s’executaran els remats de l’obra, que finalitzarà el mes que ve.

16:00|Reobertura al trànsit del pont de la B-430 sobre el Llobregat, a Cabrianes. Pont de la B-430 sobre el Llobregat (costat Cabrianes)|Sallent (Bages)

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, juntament amb l’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, assistiran a la reobertura al trànsit del pont de la B-430 sobre el riu Llobregat, que dona accés al nucli de Cabrianes.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia