Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania organitza una festa a Reus i Salou per celebrar el Dia Internacional de les Famílies 2008

query_builder   14 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania organitza una festa a Reus i Salou per celebrar el Dia Internacional de les Famílies 2008

Aquest dijous la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presentarà les activitats de la festa
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, acompanyada pel delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté i pel director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous, presentarà el proper 15 de maig les activitats de celebració que el Departament ha preparat a la demarcació amb motiu del Dia Internacional de les Famílies 2008.
 
La festa, que inclourà tallers i jocs per a tota la família, se celebrarà a les poblacions de Salou i Reus. En el primer cas, els actes seran el dia 18 de maig, mentre que a Reus, es celebraran el dia 24. Enguany la festa vol dedicar una especial atenció a la diversitat familiar i, per això s’ha triat com a lema: “I la teva com és?”. 
 
A més de Salou i Reus, el Departament d’Acció Social i Ciutadania també organitzarà activitats a Barcelona, Lleida, Vic, Deltebre i Girona.

11:00|.Delegació del Govern a Tarragona (carrer de Sant Francesc, 3)|Tarragona (El Tarragonès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, acompanyada del delegat del Govern a Tarragona, oferirà una roda de premsa per presentar els actes de la Festa de les Famílies a la demarcació.