Sala de premsa

Presentació del congrés Recuwaste

query_builder   20 octubre 2021 13:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del congrés Recuwaste

El director de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), Isaac Peraire, participarà el dimecres, 20 d'octubre, a les 13 hores, a la roda de premsa de presentació del congrés Recuwaste, que tindrà lloc els dies 26 i 27 d'octubre al TecnoCampus de Mataró, i que abordarà els canvis en la producció i el consum, vists sota la perspectiva de l'economia circular.
Recuwaste
En la roda de premsa també hi participaran l'alcalde de Mataró i president del Consorci per a la Gestió dels Residus del Maresme, David Bote, el director del Consorci per a la Gestió dels Residus del Maresme, Carles Salesa, i el diputat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Francesc Xavier Gomar.

13:00|Presentació del congrés Recuwaste. Consorci per a la Gestió de Residus del Maresme (c. de la Teixidora, 83)|Mataró (Maresme)

El director de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), Isaac Peraire, participarà en la roda de premsa de presentació del congrés Recuwaste, que tindrà lloc els dies 26 i 27 d'octubre al TecnoCampus de Mataró, i que abordarà els canvis en la producció i el consum, vistos des de la perspectiva de l'economia circular.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia