Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a la demarcació de Girona

query_builder   14 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a la demarcació de Girona

A les 12.30 hores, atenció als mitjans de comunicació a l’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà (Pl. del Castell s/n)
A les 18.00 hores, lliurarà els diplomes a les dones que han participat en la primera edició del curs “jo, directiva” a Girona
 
 
Demà, DIJOUS 15 DE MAIG, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del director dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Girona, Núria Arnay, serà a la demarcació de Girona. A les 12.00 hores arribarà a l’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà (Pl. del Castell s/n) on mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde de La Bisbal d’Empordà, Lluís Sais. En acabar, al voltant de les 12.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, atendrà als mitjans de comunicació.
 
Posteriorment,a les 13.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà l’Oficina de Treball de la Generalitat a La Bisbal d’Empordà (c/ Catalunya, 9).
 
A les 14.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, mantindrà una reunió de treball amb el president de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Miquel Farriol, a la seu de la Unió (Ctra. Palamós, km 328. Fincas Las Morteras. Vall-llobrega)
 
A les 18.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del director de programes de l'escola de negocis Esade, Joan Roig, i de la directora general d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, lliurarà els diplomes a les dones que han participat en la primera edició del curs "jo, directiva" a Girona. L'acte de lliurament de diplomes es celebrarà al col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Girona.(C/SantaEugènica, 19. Girona). L'acte és obert als mitjans de comunicació. 

Aquest programa, que té per objectiu fomentar la igualtat d'oporetunitats disn l'empresa, es dirigeix a dones professionals amb càrrecs pre-directius i apporta continguts de negoci adaptats a la situació específica de les dones.

El seminari “jo, directiva” l’ha impartit professorat de l’escola de negocis d’Esade i ha constat de 9 sessions de 8 hores cadascuna. Estratègia i Lideratge; Direcció Financera; Direcció de Màrqueting; Direcció d’Operacions; i Direcció de Recursos Humans són les principals àrees temàtiques que s’han impartit durant el curs.

12:30|.Ajuntament de La Bisbal d'Empordà. Plaça del Castell s/n. La Bisbal d'Empordà|Bisbal d'Empordà (El Baix Empordà)

La consellera de Treball, Mar Serna, visita la demarcació de Girona