Sala de premsa

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

FGC presenta un tren decorat per Dincat i Catalònia Fundació Creactiva amb l'objectiu de visibilitzar el col·lectiu de la discapacitat intel·lectual

query_builder   2 desembre 2021 10:15

settings_input_antenna Convocatòria

FGC presenta un tren decorat per Dincat i Catalònia Fundació Creactiva amb l'objectiu de visibilitzar el col·lectiu de la discapacitat intel·lectual

La presidenta de Ferrocarrils, Marta Subirà, acompanyada de la directora general de Provisió de Serveis, Maria Rosa Pons, del president i del director de Dincat, Manuel Palou i Carles Campuzano, i del director de Catalònia Fundació Creactiva, Joaquim Serrahima, assistiran demà dijous, 02 de desembre, a la presentació d’un tren d’FGC decorat amb motius de dues campanyes per visibilitzar el col·lectiu de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La presentació tindrà lloc a les 10.15 h a l’andana de via 5 de l’estació de Pl. Catalunya d’FGC. Tot seguit, la comitiva es desplaçarà a l’Espai Provença d’FGC on aquesta setmana se celebra la Fira de la Discapacitat Intel·lectual, amb diferents entitats que exposen o venen els productes que fan des dels seus centres.  

10:15|FGC presenta un tren decorat per Dincat i Catalònia Fundació Creactiva. Estació d'FGC de Pl. Catalunya, via 5 (accés Rambles)|Barcelona (Barcelonès)

La presidenta de Ferrocarrils, Marta Subirà, acompanyada de la directora general de Provisió de Serveis, Maria Rosa Pons; del president i del director de Dincat, Manuel Palou i Carles Campuzano; i del director de Catalònia Fundació Creactiva, Joaquim Serrahima, assistiran a la presentació d’un tren d’FGC decorat amb motius de dues campanyes per visibilitzar el col·lectiu de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia