Sala de premsa

Divendres 21 de gener de 2022 a les 12:00 hores, al Complex Central dels Mossos d'Esquadra (Av. de la Pau, 120. Sabadell)

Signatura de l'Acord d'aprovació del Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre dones i homes del cos de Mossos d'Esquadra

query_builder   21 gener 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Signatura de l'Acord d'aprovació del Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre dones i homes del cos de Mossos d'Esquadra

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, i els representants de les organitzacions sindicals amb representació al Consell de la Policia-Mossos d’Esquadra signaran, demà divendres, 21 de gener, a les 12.00 hores, l’acord d’aprovació del Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.

L’acte, que tindrà lloc al Complex Central dels Mossos d’Esquadra a Sabadell,  comptarà també amb la presència del cap del cos de Mossos d’Esquadra, el comissari Josep Maria Estela, que farà el parlament d’obertura. Tot seguit, es presentarà davant els assistents el Pla d’Igualtat a càrrec de la caporala de la Unitat d’Igualtat i Equitat (UIE), Vanesa Casanovas.

 

Un cop finalitzat l’acte de signatura, el conseller Joan Ignasi Elena i Garcia clourà l’acte.

Els mitjans que estiguin interessats en assistir-hi cal que s’acreditin fins a les 19 hores d’avui, enviant un correu electrònic a  comunicacio.interior@gencat.cat  i comunicacio.mossos@gencat.cat (els dos en còpia), indicant nom i cognoms, DNI i matrícula del vehicle amb què vindran.

12:00|Signatura de l'Acord d'aprovació del Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre dones i homes del cos de Mossos d'Esquadra . Complex Central dels Mossos (av. de la Pau, 120)|Sabadell (Vallès Occidental)

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, i els representants de les organitzacions sindicals amb representació al Consell de la Policia-Mossos d’Esquadra signaran l’acord d’aprovació del Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia