Sala de premsa

AMPLIA LA CONVOCATÒRIA ANTERIOR: Llena inaugura la 64 Fira de Sant Isidre de Cervera

query_builder   16 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

AMPLIA LA CONVOCATÒRIA ANTERIOR: Llena inaugura la 64 Fira de Sant Isidre de Cervera

El conseller també inaugurarà, a la tarda, les noves instal•lacions del Celler Cooperatiu de Vila-rodona i, al vespre, presidirà el lliurament de premis del XIV Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, inaugurarà demà dissabte, a partir de els 12:45 hores, la 64 edició de la Fira de Sant Isidre de Cervera.
 
Llena arribarà, a les 12:00 hores, a l’ajuntament de la capital de la Segarra, des d’on es traslladarà al recinte firal, per procedir al tall de la cinta inaugural i al recorregut pels diferents sectors presents en el certamen.
 
Prèviament a la inauguració, al voltant de les 12:35 hores, aproximadament, tindrà lloc l’atenció als mitjans de comunicació, a la Sala de Blanca de l’ajuntament de la capital de la Segarra.
 
A la tarda, a partir de les 19:40 hores, el conseller inaugurarà les noves instal·lacions de criança i embotellat de vins i caves del Celler Cooperatiu i Secció de Crèdit de Vila-rodona SCCL i Castell d’Or SL.
 
Posteriorment, a partir de les 21:00 hores, el titular del DAR, acompanyat del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), del DAR, Joan Aguado, i del director dels Serveis Territorials del DAR a Tarragona, Xavier Vicens, presidirà el sopar de lliurament de premis del XIV Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració de la 64a Fira de Sant Isidre
DIA:
Dissabte, 17 de maig de 2008
HORA:
12:00 hores: Arribada a l’ajuntament de Cervera.
12:35 hores: Atenció als mitjans de comunicació
12:45 hores: Acte inaugural.
LLOC:
Plaça Major
Cervera
ACTE:
Inauguració de les noves instal·lacions del Celler Cooperatiu de Vila-rodona
HORA:
19:40 hores.
LLOC:
Celler Cooperatiu
Carretera de Santes Creus, s/n
Vila-rodona
ACTE:
Sopar de lliurament de premis del XIV Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona
HORA:
21:00 hores.
LLOC:
Hotel Imperial Tarraco
Saló Noble
Passeig de les Palmeres, s/n.
Tarragona
 
 
16 de maig de 2008

12:00|.Plaça Major|Cervera (La Segarra)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, inaugurarà la 64 edició de la Fira de Sant Isidre de Cervera, i a la tarda les noves instal·lacions del Celler Cooperatiu de Vila-rodona. Posteriorment, presidirà el lliurament de premis del XIV Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona.