Sala de premsa

Presentació de l'informe de la producció ecològica a Catalunya 2021

query_builder   21 abril 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'informe de la producció ecològica a Catalunya 2021

El secretari d’Alimentació, del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, el president del Consell Català de la Producció Ecològica (CCPAE), David Torrelles, i la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, presentaran aquest dijous 21 d’abril, a les 12 hores, l’informe de dades estadístiques del sector de la producció agroalimentària ecològica a Catalunya corresponent a l’any 2021.

L’informe recull les dades de creixement de la producció ecològica a Catalunya de l’any 2021, el balanç de l’activitat de control i certificació realitzada pel CCPAE, la situació del sector de la producció agroalimentària ecològica a Catalunya i les principals línies de treball per fomentar-la.

La roda de premsa tindrà lloc a la Sala d’Actes del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614, de Barcelona). L’aforament és limitat. Només hi podrà assistir un nombre limitat de periodistes de manera presencial i es donarà prioritat a les televisions.

 

La roda de premsa es podrà seguir pel canal de YouTube del CCPAE: www.youtube.com/ccpae

Confirmacions de mitjans: comunicacio@ccpae.cat

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia