Sala de premsa

Jornades sobre la detecció i prevenció de la violència sexual en entorns esportius a les Terres de l'Ebre

query_builder   21 abril 2022 19:45

settings_input_antenna Convocatòria

Jornades sobre la detecció i prevenció de la violència sexual en entorns esportius a les Terres de l'Ebre

El Consell Català de l'Esport i la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, amb la col·laboració del Departament d'Igualtat i Feminismes, han organitzat el curs "Detecció i prevenció de la violència sexual en entorns esportius" que a les Terres de l'Ebre es duu a terme els dies 19 d'abril, en sessió virtual, i el 21 d'abril en sessió presencial.

La coordinadora territorial d'Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà, i el representant territorial de l'Esport, Joan Barberà, atendran els mitjans de comunicació en la cloenda del curs aquest dijous, 21 d'abril, a les 19.45 hores, a la sala Terres de l'Ebre de l'edifici de la Generalitat, plaça de Gerard Vergés 1 de Tortosa.

19:45|Curs sobre violències sexuals en entorns esportius. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

La coordinadora territorial d'Igualtat i Feminismes de les Terres de l'Ebre, Mar Lleixà, i el representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, valoraran el curs Detecció i prevenció de la violència sexual en entorns esportius.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia