Sala de premsa

Dimarts 3 de maig,  a les 17.00 hores

L'exposició 'Bombers 40 anys' arriba demà a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga

query_builder   3 maig 2022 17:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'exposició 'Bombers 40 anys' arriba demà a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga

  • La inauguració es farà a les 17 hores, i anirà a càrrec de l’alcalde Ivan Sànchez, el cap dels Bombers de Berga, Lluís Fernández, i la bibliotecària Anna Graupera,
  • La mostra es podrà visitar fins al pròxim dia 23 de juny

Demà dimarts, dia 3 de maig, s’inaugurarà a la biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga (plaça Europa, 1) l’exposició commemorativa ‘Bombers 40 anys’, amb què es repassa la història de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), creada al 1980. La inauguració correrà a càrrec de l’alcalde i regidor de Governació de Berga, Ivan Sànchez; el cap del Parc de Bombers, el caporal Lluís Fernández, i la bibliotecària Anna Graupera.

Berga és el segon punt de la itinerància de l’exposició, que es va presentar oficialment el passat mes de desembre a l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya, a Puigcerdà. Ara, a la capital del Berguedà, la mostra es podrà veure fins al pròxim dia 23 de juny, data en què començarà el seu trasllat a Manresa. L’exposició, comissariada pel grup 14x40 de la DGPEIS, inclou maniquins amb els equipaments de diversos grups operatius dels Bombers de la Generalitat,  vitrines amb documentació històrica i monitors en què es projecten vídeos explicatius de la història i la tasca dels bombers de Catalunya.

17:00|L'esposició 'Bombers 40 anys' arriba a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga. Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet ( pl. Europa, 1)|Berga (Berguedà)

L’alcalde de Berga, Ivan Sànchez; el cap dels Bombers de Berga, Lluís Fernández, i la bibliotecària Anna Graupera, inauguraran l'exposició Bombers 40 anys. La mostra es podrà visitar fins al pròxim dia 23 de juny.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia