Sala de premsa

El Secretari per a la Immigració explica a Lleida les previsions d'Acció Social i Ciutadania per a la campanya de temporers

query_builder   19 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Secretari per a la Immigració explica a Lleida les previsions d'Acció Social i Ciutadania per a la campanya de temporers

Oriol Amorós farà balanç de les convocatòries d'ajuts per a la construcció i habilitació d'allotjaments de temporada
El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós; acompanyat pel delegat del Govern a les comarques de Lleida, Miquel Pueyo; i el director dels serveis territorials, Carles Vega; intervindrà demà a la reunió del Consell Territorial de la Generalitat a Lleida per explicar les previsions del seu Departament pel que fa a la campanya de recollida de la fruita d'aquest proper estiu.
 
Amorós aprofitarà l'ocasió per fer balanç de les convocatòries d'ajuts de la Secretaria per a la Immigració per a la construcció i habilitació d'allotjaments per a treballadores i treballadors de temporada, unes subvencions que enguany ja arriben a la seva vuitena edició.
 
Abans de la intervenció al Consell Territorial, Oriol Amorós, Miquel Pueyo i Carles Vega atendran als mitjans de comunicació a les 11.45 hores a la seu de la Delegació del Govern.

11:45|.Delegació del Govern (c. Lluís Companys, 1)|Lleida (El Segrià)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós; acompanyat pel delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, intervindrà a la reunió del Consell Territorial de la Generalitat a Lleida per explicar les previsions del seu Departament pel que fa a la campanya de recollida de la fruita d'aquest proper estiu. A les 11.45 hores hi haurà l'atenció als mitjans.