Sala de premsa

Balanç final del Programa europeu Interreg POCTEFA TRANSGROWTH d'impuls del sector de l'oli d'oliva

query_builder   26 maig 2022 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

Balanç final del Programa europeu Interreg POCTEFA TRANSGROWTH d'impuls del sector de l'oli d'oliva

El secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, i el director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, faran balanç demà dijous, 26 de maig, del Programa Interreg POCTEFA TRANSGROWTH, que finalitza el proper 31 de maig.

La presentació tindrà lloc a les 10:30 hores, a la seu del Departament a Lleida.

El Departament d’Acció Climàtica lidera aquest projecte europeu, que compta també com a socis amb la participació de la Cambra d’Agricultura dels Pirineus Orientals (França), i del Departament de Desenvolupament Rural, Medi Ambient i Administració Local de Navarra. El pressupost total, cofinançat al 65% per la Unió Europea, s’eleva a 646.168 euros, a repartir entre els socis.

Val a dir que l’objectiu del projecte a Catalunya és fomentar l’aparició i consolidació de noves iniciatives empresarials, i millorar la qualitat dels productes del sector de l’oli d’oliva.

10:30|Balanç final del Programa europeu Interreg POCTEFA TRANSGROWTH. Seu principal del Departament a Lleida ( c. de Camp de Mart, 35)|Lleida (Segrià)

El secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, i el director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, faran balanç del Programa Interreg POCTEFA TRANSGROWTH d'impuls del sector de l'oli d'oliva, que finalitza el proper 31 de maig.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia