Sala de premsa

El director de l'Agència Catalana del Consum presentarà dilluns el Balanç d'actuacions 2021 a la demarcació de Girona

query_builder   20 juny 2022 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director de l'Agència Catalana del Consum presentarà dilluns el Balanç d'actuacions 2021 a la demarcació de Girona

  • A les 11 hores, a la seu de la Delegació del Govern a Girona, Francesc Sutrias i Grau atendrà els mitjans de comunicació per donar a conèixer les principals actuacions dutes a terme per l’Agència en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores al territori

El director de l’Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias i Grau, es reunirà el proper dilluns, 20 de juny, amb el director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a Girona, Joan Martí Bonmatí, per analitzar els principals resultats del Balanç d’actuacions 2021 en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores a les comarques gironines.

La reunió tindrà lloc a les 10 hores a la seu de la Delegació del Govern a Girona (Plaça Pompeu Fabra, 1). Un cop finalitzada, cap a les 11 hores, el director de l’Agència atendrà els mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics interessats podran prendre imatges de l’inici de la reunió.

 Sutrias donarà a conèixer les actuacions dutes a terme a les comarques de Girona l’any passat, amb relació a les consultes, les denúncies i les reclamacions ateses; els casos resolts per mediació i arbitratge; les actuacions inspectores i les sancions imposades.

11:00|Presentació del balanç d'actuacions 2021 a la demarcació de Girona. Delegació del Govern a Girona ( pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El director de l’Agència Catalana del Consum, Francesc Sutrias i Grau, presentarà el balanç d’actuacions 2021 a la demarcació de Girona. El director es reunirà amb el director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a Girona, Joan Martí Bonmatí, i posteriorment atendrà els mitjans de comunicació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia