Sala de premsa

Roda de premsa de presentació de l'informe del Consell Lingüístic Assessor

query_builder   22 juny 2022 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa de presentació de l'informe del Consell Lingüístic Assessor

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, i la presidenta del Consell Lingüístic Assessor, Carme Junyent, compareixeran demà per donar a conèixer l’informe del Consell Lingüístic Assessor per incrementar l’ús del català als centres educatius. La roda de premsa tindrà lloc a les 10:30h a la Seu del Departament d'Educació.

 

La compareixença per donar a conèixer les conclusions del Consell es podrà seguir en directe pel canal Youtube del Departament d'Educació a través de l’enllaç https://youtu.be/RXO7rJEytLE

 

*Els mitjans gràfics podran enregistrar un mut d’imatges de la reunió prèvia del conseller amb els membres del Consell Lingüístic Assessor,  a les 10:15h

10:30|El conseller Gonzàlez-Cambray dona a conèixer l'informe del Consell Lingüístic Assessor per incrementar l'ús del català als centres educatius. Departament d'Educació ( Via Augusta, 202-222)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, i la presidenta del Consell Lingüístic Assessor, Carme Junyent, compareixeran per donar a conèixer l’informe del Consell Lingüístic Assessor per incrementar l’ús del català als centres educatius.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia