Sala de premsa

Acte del primer any de Josep Gonzàlez-Cambray al capdavant del Departament d'Educació

query_builder   27 juny 2022 18:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acte del primer any de Josep Gonzàlez-Cambray al capdavant del Departament d'Educació

L’Institut d’Estudis Catalans acollirà dilluns l’acte del primer any del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, al capdavant del Departament d'Educació, que tindrà lloc a les 18h a la Sala Prat de la Riba.

 

L’esdeveniment estarà moderat per la periodista Laia Servera. Durant l’acte es repassaran les transformacions iniciades durant la legislatura i les principals novetats de cara al proper curs. A continuació tindrà lloc un diàleg entre el conseller d’Educació; l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan; la directora de l’Escola del Mar de Barcelona, Teresa Guillaumes; i la mestra de l’Escola Puig-Agut de Manlleu, Maite Anglada.

 

L’acte es podrà seguir en directe pel canal Youtube del Departament d'Educació a través de l’enllaç https://youtu.be/E5ycvDlJl3o

 

*Els periodistes han de confirmar l’assistència a protocol.educacio@gencat.cat, indicant el seu nom i el mitjà de comunicació

18:00|El conseller Gonzàlez- Cambray fa balanç del primer any al capdavant del Departament d'Educació. Institut d'Estudis Catalans ( c. del Carme, 47)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, farà balanç del primer any al capdavant del Departament d'Educació. Durant l’acte es repassaran les transformacions iniciades durant la legislatura i les principals novetats de cara al proper curs.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia