Sala de premsa

El Govern commemorarà demà el Dia Internacional de l'Orgull a les Terres de l'Ebre

query_builder   30 juny 2022 18:30

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern commemorarà demà el Dia Internacional de l'Orgull a les Terres de l'Ebre

  • El director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons, anunciarà la inversió del Departament d’Igualtat i Feminismes a les Terres de l’Ebre per consolidar la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI en el període 2022-2025.
  • També participaran a l’acte el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernández, i la directora dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà Fortuño.
Tivissa acollirà demà la commemoració institucional a les Terres de l’Ebre del Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGBTI+. L’acte comptarà amb la participació del director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons, que anunciarà la inversió del Departament d’Igualtat i Feminismes a les Terres de l’Ebre per consolidar la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI en el període 2022-2025. A més, també hi intervindran el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernández; la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà Fortuño; i l’alcaldessa del municipi, Montserrat Perelló Margalef.

Des de les 18.30 h, se celebraran a la Plaça del Portal de Tivissa diverses activitats simultànies en el marc de la “Jornada sense etiquetes 2022”. Els mitjans gràfics estan convidats a desplaçar-s’hi per enregistrar imatges.

A les 19.15 h, Florensa i Lleixà atendran els mitjans de comunicació a l’interior del Casal Cultural, on poc després arrencarà l’acte institucional.

Es prega als mitjans de comunicació que confirmin la seva assistència a l’atenció de les 19.15 h a través del correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat.

18:30|Commemoració institucional del Dia Internacional de l'Orgull a les Terres de l'Ebre. Plaça del Portal|Tivissa (Ribera d'Ebre)

Tivissa acollirà demà la commemoració institucional del Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGBTI+. L’acte comptarà amb la participació del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó Fernández; el director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons; i la directora dels Serveis Territorials a Terres de l’Ebre, Mar Lleixà Fortuño.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia