Sala de premsa

CANVI D'HORA: La Generalitat organitza a Barcelona una trobada amb experts en immigració del Quebec, Flandes i Escòcia

query_builder   21 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

CANVI D'HORA: La Generalitat organitza a Barcelona una trobada amb experts en immigració del Quebec, Flandes i Escòcia

El vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, inauguraran les sessions que tindran lloc els propers 22 i 23 de maig
El Govern català ha organitzat per als propers 22 i 23 de maig una jornada de treball a Barcelona sobre la gestió de la immigració a Catalunya, el Quebec, Flandes i Escòcia. La trobada aplegarà una trentena d'experts d'aquests països que intercanviaran bones pràctiques en polítiques públiques relacionades amb el fet migratori, dissenyades i aplicades des d'un nivell subestatal. L'objectiu principal de les sessions és establir les bases per a la creació d'una xarxa de cooperació permanent en matèria d'immigració entre aquestes nacions sense estructura estatal.
 
La inauguració oficial anirà a càrrec del vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira, i el secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, el dijous 22 al matí al Palau de la Generalitat. Es preveu fer un intercanvi d'informacions relatives a la distribució de competències entre els governs locals, nacionals i estatals; així com als mecanismes de coordinació existents a cada territori. També s'han programat tres grups de treball sobre serveis de recepció i acollida de persones immigrades, immigració i treball, i integració lingüística.
 
La trobada d'experts està organitzada per la Secretaria per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, i compta amb la col·laboració de la Secretaria d'Afers Exteriors, la Secretaria per a la Unió Europea, el Servei d'Ocupació de Catalunya i la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

ATENCIÓ: Hi ha hagut un canvi d'hora en la inauguració de les jornades que es realitzarà finalment a les 9.15 hores (estava prevista a les 9.30 hores).

09:15|.Auditori del Palau de la Generalitat (Plaça Sant Jaume)|Barcelona (El Barcelonès)

 El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, inauguren una jornada sobre gestió de la immigració a Catalunya, el Quebec, Flandes i Escòcia.