Sala de premsa

Presentació del desplegament del Pla d'integració de l'etapa inicial a l'escola rural

query_builder   13 juliol 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del desplegament del Pla d'integració de l'etapa inicial a l'escola rural

  1. Els consellers de la Presidència, d’Educació i d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural el presentaran demà a Peramola, un dels municipis que gràcies a aquest pla tindrà a partir de setembre una escola bressol rural


Els consellers de la Presidència, Laura Vilagrà, d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, i d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, presentaran demà el desplegament del Pla d’integració de l’etapa inicial a l’escola rural arreu dels municipis del territori per al curs 2022-2023. La presentació es farà demà a les 12h a l’Escola Sant Miquel - ZER Narieda de Peramola, un dels municipis que gràcies a aquest pla tindrà a partir de setembre una escola bressol rural.


Prèviament, els consellers a les 10.45h seran rebuts per l’alcaldessa de Peramola, Gemma Orrit, a l’Ajuntament, i a les 11,35 faran un breu recorregut per l’Escola Sant Miquel. També hi seran presents el director dels Serveis Territorials a Lleida, Claudi Vidal, i la directora dels Serveis Territorials d'Educació a l'Alt Pirineu, Rosa Marsol.


* Els mitjans que ho desitgin, a partir de les 11,35, també podran seguir la visita dels consellers a l’Escola Sant Miquel.


12:00|Els consellers Vilagrà, Gonzàlez- Cambray i Jordà presenten el Pla d'integració de l'etapa inicial a l'escola rural. Escola Sant Miquel ( pl. Josep Roca, 12)|Peramola (Alt Urgell)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons; el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez- Cambray; i la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, presentaran el desplegament del Pla d'integració de l'etapa inicial a l'escola rural.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia