Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, intervé en l'acte de signatura del Pacte per a l'Ocupació de Qualitat a Barcelona 2008-2011

query_builder   21 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, intervé en l'acte de signatura del Pacte per a l'Ocupació de Qualitat a Barcelona 2008-2011

A l'acte, que tindrà lloc a les 9.30 hores al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona (Pl. Sant Jaume, s/n), prendran part l'alcalde, Jordi Hereu, i els màxims representants dels agents social i econòmics de Catalunya
Demà DIJOUS 22 DE MAIG a les 9.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, intervindrà a l'acte de signatura del Pacte per a l'Ocupació de Qualitat a Barcelona 2008-2011, que tindrà lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona (Pl. Sant Jaume, s/n). A l'acte també intervindran l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el tinent d'alcalde i president de Barcelona Activa, Jordi William Carnes, que farà l'explicació tècnica del contingut del Pacte, a més dels presidents de les patronals Foment del Treball, Joan Rosell, i Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec), Josep González, així com els secretaris generals de Comissions Obreres (CCOO) de Catalunya, Joan Coscubiela, i de la Unió General de Treballadors (UGT) de Catalunya, Josep Maria Àlvarez.
 
L'acte, al qual també assistirà el director del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Joan Josep Berbel, serà obert als mitjans de comunicació.

Aquesta pacte que signaran la Generalitat, el Ajuntament i les principals organitzacions patronals i sindicals de la ciutat té per objectiu millorar la base productiva de Barcelona i recull tant una diagnosi -compartida per les sis entitats signants- de la situació de l'economia i del mercat de treball a Barcelona, així com un conjunt de mesures per millorar la qualitat de  l'ocupació i la competitivitat a nivell local.

Nota: després de la signatura del Pacte i dels parlaments els mitjans gràfics que ho desitjin podran prendre una fotografia de grup al mateix Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Dimecres, 21 de maig de 2008

09:30|.Saló de Cent. Ajuntament de Barcelona (Pl. Sant Jaume, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, presidiran l'acte de signatura del Pacte per a l'Ocupació de Qualitat a Barcelona 2008-2011.