Sala de premsa

Presentació del programa perquè Educació i els ajuntaments comparteixin el disseny i la gestió del sistema educatiu

query_builder   22 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del programa perquè Educació i els ajuntaments comparteixin el disseny i la gestió del sistema educatiu

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, i els representants municipals, presenten en roda de premsa el programa de corresponsabilització en matèria educativa.
El Departament d’Educació signarà en els propers mesos convenis amb vuit ajuntaments per passar a compartir la responsabilitat sobre el disseny global i la gestió del sistema educatiu de cada un d’aquests municipis.
La iniciativa s’estendrà posteriorment a la resta d’ajuntaments.   
A la roda de premsa també assistiran representants dels ajuntaments signants,: Lluís Miquel Pérez, alcalde de Reus; Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró; Miriam Espinàs, regidora d’Educació de Vilanova i la Geltrú; Esther Salat, regidora d’Educació de Sant Cugat del Vallès; Pietat Sanjuán, regidora d’Educació de Granollers; Marga Garcia, regidora d’Educació del Prat de Llobregat. No hi podran assistir els representants de l’ajuntament de Ripoll.

09:30|.Departament d'Educació (Via Augusta, 202-226)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, i vuit ajuntaments presentaran el programa de corresponsabilització entre Educació i els municipis. Hi assistiran representants dels ajuntaments signants, Lluís Miquel Pérez, alcalde de Reus; Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró; Miriam Espinàs, regidora d’Educació de Vilanova i la Geltrú; Esther Salat, regidora d’Educació de Sant Cugat del Vallès; Pietat Sanjuán, regidora d’Educació de Granollers, i Marga Garcia, regidora d’Educació del Prat de Llobregat. No hi podran assistir els representants de l’ajuntament de Ripoll.