Sala de premsa

El conseller Argimon participa a la presentació del hub europeu de referència per a pacients d'Ucraïna amb malaltia minoritària

query_builder   28 juliol 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Argimon participa a la presentació del hub europeu de referència per a pacients d'Ucraïna amb malaltia minoritària

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, participarà demà, dijous 28 de juliol, a l’acte de presentació del projecte Rare Diseases Hub Ukraine, que acull l’Hospital Sant Joan de Déu.

En l’acte hi participaran també el director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu, Manel del Castillo; el secretari general de l’Organització Europea d’Hospitals Pediàtrics, Ruben Díaz; el coordinador de les Xarxes Europees de Referència, Alexis Arzimanoglou, i la Directora de Xarxes Europees de Referència i Atenció Sanitària d’Eurordis, Inés Hernando.

L’acte, que es celebrarà a l’auditori Dr. Plaza de l’Hospital Sant Joan de Déu, començarà a les 12 hores i tindrà un format híbrid. Es podrà seguir presencialment o bé a través de la plataforma Zoom:

https://sjdhospitalbarcelona.zoom.us/j/99269829616

12:00|El conseller Argimon participa en la presentació del hub europeu de referència per a pacients d'Ucraïna amb malaltia minoritària. Passeig de Sant Joan de Déu, 2|Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat)

  Emissió en directe

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, participarà en l'acte de presentació del projecte Rare Diseases Hub Ukraine, que acull l'Hospital Sant Joan de Déu.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia