Sala de premsa

El conseller Argimon participa a l'acte de presentació de la nova seu del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

query_builder   7 setembre 2022 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Argimon participa a l'acte de presentació de la nova seu del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, participarà en la presentació de la nova seu del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) demà dimecres, 7 de setembre, a les 12.30h a l’Institut Català d’Oncologia (ICO). A l’acte també participaran, l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marin; el subdirector del Servei Català de la Salut (CatSalut), Ivan Planas, i el gerent del SEM, Jaume Estany.

La presentació del projecte la realitzarà el cap de la divisió d’Inversions i Patrimoni del Servei Català de la Salut, Martí Ballart; el cap d’Infraestructures del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Joaquim Algarte, i l’arquitecte responsable de l’avantprojecte, Lluís Moran.

L’acte es realitzarà a la Sala d’actes de l’ICO i tindrà un format presencial. Un cop acabada la presentació es farà una fotografia de família.

Els mitjans que vulguin assistir-hi s’hauran d’acreditar a través del correu premsa.salut@gencat.cat, indicant el nom, cognoms, DNI i mitjà, abans de les 09.00 hores de dimecres.

L’acte de presentació també es podrà seguir per YouTube: https://youtu.be/ogmWzcjNWN8

12:30|El conseller Argimon participa en l'acte de presentació de la nova seu del Sistema d'Emergències Mèdiques. Institut Català d'Oncologia (Hospital Duran i Reynals ( av de la Gran Via de l'Hospitalet, 199-203)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, participarà en la presentació de la nova seu del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Institut Català d'Oncologia (ICO). A l'acte també participaran, l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marin; el subdirector del Servei Català de la Salut (CatSalut), Ivan Planas, el gerent del SEM, Jaume Estany, la secretària general, Meritxell Masó, i la secretària d'Atenció Sanitària i Participació, Meritxell Budó.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia