Sala de premsa

La consellera Tània Verge presentarà a Lleida l'Acord Marc de finançament als ens locals per al període 2022-2025

query_builder   14 setembre 2022 09:45

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Tània Verge presentarà a Lleida l'Acord Marc de finançament als ens locals per al període 2022-2025

 1. Verge detallarà els elements clau per al desplegament de les polítiques d’Igualtat i Feminismes a les comarques de Lleida, en aliança amb les administracions locals
 2. A l’acte de presentació hi assistirà també el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Elena Fuses.
 3. Abans d’iniciar la presentació, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà la ciutat de Lleida per presentar els detalls del nou Acord Marc 2022-2025 per a la coordinació, la cooperació i el finançament als ens locals per al desplegament de les polítiques i els serveis de promoció de la igualtat i els feminismes. Verge estarà acompanyada pel delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé Barril, i per la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Igualtat i Feminismes a Lleida, Elena Fuses Navarra.

L’acte de presentació tindrà lloc aquest dimecres, 14 de setembre, a les 10 h, a la sala d’actes de l’edifici de la Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida (carrer Lluís Companys, 1, entresòl).

Abans de l’inici de l’acte, a les 9.45 h, la consellera atendrà els mitjans de comunicació al despatx del delegat (primer pis). Després, els mitjans estan convidats a assistir a la presentació, i a enregistrar-hi imatges.

Es prega als mitjans de comunicació que tinguin interès en assistir a l’atenció a mitjans que enviïn confirmació per correu electrònic a l’adreça comunicacio.igualtat@gencat.cat.

La consellera Verge presenta a Lleida l'Acord Marc de finançament als ens locals per al període 2022-2025

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es desplaçarà a la ciutat de Lleida per presentar l'Acord Marc per a la coordinació, la cooperació i el finançament als ens locals per al període 2022-2025. A més, Verge coneixerà de primera mà dues experiències finançades amb el programa TempsxCures a la capital del Segrià. Amb aquest programa, el Departament promou el dret a les cures d'infants i adolescents i el dret al temps de les persones cuidadores.

 • 09:45|Atenció als mitjans de comunicació. Edifici de la Delegació del Govern a Lleida ( c. Lluís Companys, 1)|Lleida (Segrià)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, atendrà els mitjans de comunicació per detallar-los les principals novetats de l'Acord Marc 2022-2025, eina clau per al desplegament de les polítiques d'Igualtat i Feminismes a les comarques de Lleida. L'atenció es durà a terme al despatx del delegat del Govern (entresòl).

 • 10:00|Presentació de l'Acord Marc 2022-2025 a Lleida. Edifici de la Delegació del Govern a Lleida ( c. Lluís Companys, 1)|Lleida (Segrià)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà a la sala d'actes de l'edifici de la Delegació del Govern a Lleida les principals novetats de l'Acord Marc 2022-2025 per a la coordinació, la cooperació i el finançament als ens locals per al desplegament de les polítiques i els serveis de promoció de la igualtat i els feminismes. Ho farà acompanyada del delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé Barril, i de la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a Lleida, Elena Fuses Navarra.

 • 11:30|Reunió amb personal del Departament. Edifici de la Delegació del Govern a Lleida ( c. Lluís Companys, 1)|Lleida (Segrià)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es trobarà amb personal del Departament a Lleida.

 • 16:30|Visita a l'Escola Pràctiques I. C. Ballesté, 21|Lleida (Segrià)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà l'Escola Pràctiques I per conèixer de primera mà un dels serveis finançats amb el programa TempsxCures.

 • 17:00|Visita a la Ludoteca del Centre Històric. C. Tallada, 34-36|Lleida (Segrià)

  La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà la Ludoteca del Centre Històric de Lleida, on podrà conèixer un altre dels serveis finançats mitjançant el programa TempsxCures.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia