Sala de premsa

El conseller Argimon inaugura la nova Unitat Neonatal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova

query_builder   14 setembre 2022 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Argimon inaugura la nova Unitat Neonatal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, inaugurarà aquest dimecres, 14 de setembre, la nova Unitat Neonatal de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, que ha estat reformada per afavorir la participació activa de mares i pares en la cura dels nadons.

La inauguració tindrà lloc demà a les 10.30h i el conseller estarà acompanyat del gerent de la Regió Sanitària Lleida, Josep Pifarré; el gerent de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, Felip Benavent; l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.

Posteriorment, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

ATENCIÓ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

Inauguració de la nova Unitat Neonatal de l’HUAV

DIA:

Dimecres, 14 de setembre de 2022

HORA:

10.30h.

LLOC:

Porta principal de l’Hospital. Avinguda de l’alcalde Rovira Roure, 80. Lleida

Atenció als mitjans posterior a la mateixa Unitat Neonatal.

10:30|El conseller Argimon inaugura la nova Unitat Neonatal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova . Hospital Universitari Arnau de Vilanova ( av. de l'alcalde Rovira Roure, 80)|Lleida (Segrià)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, inaugurarà la nova Unitat Neonatal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, que ha estat reformada per afavorir la participació activa de mares i pares en la cura dels nadons. El conseller estarà acompanyat del gerent de la Regió Sanitària Lleida, Josep Pifarré; el gerent de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, Felip Benavent; l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia