Sala de premsa

Una vintena de voluntàries i voluntaris debaten a Cambrils les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

query_builder   27 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Una vintena de voluntàries i voluntaris debaten a Cambrils les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

S'emmarca en el procés de participació ciutadana que el Govern està duent a terme arreu del territori per ampliar i consensuar el document
Una vintena de voluntàries i voluntaris del Camp de Tarragona es reuniran demà dimecres a la tarda al Centre Cívic les Basses de Cambrils per debatre i ampliar el document de bases del Pacte Nacional per a la Immigració, un dels quatre acords estratègics d'aquesta legislatura que es troba en plena fase de participació ciutadana. Es tracta d'una sessió que aplega un grup heterogeni de persones que, a títol individual, faran les seves aportacions a les més de 50 noves propostes que promou el Pacte en àmbits com els fluxos migratoris, el reforçament dels serveis públics o la integració en una cultura pública comuna.
 
La trobada està organitzada conjuntament per la Secretaria per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, i la Direcció General de Participació Ciutadana del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.
 
Nota: el director dels serveis territorials del Departament d'Acció Social, Jordi Tous, atendrà els mitjans interessats a les 17.45h just abans de l'inici de la sessió. Els mitjans gràfics també podran prendre imatges al començament de la reunió.

17:45|.Centre Cívic Les Basses (c. Roger de Llúria, 33)|Cambrils (El Baix Camp)

El director dels serveis territorials del Departament d'Acció Social, Jordi Tous, atendrà els mitjans de comunicació abans que comenci la reunió  amb una vintena de voluntàries i voluntaris que debtran les bases del Pacte Nacional per a la Immigració.