Sala de premsa

Es reuneix la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals

query_builder   28 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Es reuneix la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals

Convocatòria a mitjans
Demà dimecres, 28 de maig, tindrà lloc la reunió de la Comissió Mixta d’Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat presidida per Martí Carnicer, secretari general del departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya.
 
Com a representants de la part catalana de la Comissió Mixta assistiran a la reunió Joan Boada, secretari general del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Antoni Soy, secretari d’Indústria i Empresa, Salvador Maluquer, director general de Pressupostos, M. Antònia Monés, directora general d’Anàlisi i Política Econòmica, Josep Costa, director de l’Agència Tributària de Catalunya i Montserrat Bassols, subdirectora general de Finançament Autonòmic.
 
La delegació del Govern de l’Estat l’encapçalarà el secretari general de Finançament Territorial, Juan Manuel López Carbajo.
 
Els mitjans gràfics que ho desitgin podran enregistrar imatges de la trobada, que se celebrarà a les 11 del matí a la seu del Departament d’Economia i Finances.
 
En acabar la reunió, aproximadament sobre les 13 hores, el secretari general del departament d’Economia i Finances i president de la Comissió Mixta, Martí Carnicer, atendrà els mitjans de comunicació.

11:00|.Departament d'Economia i Finances (c. Rbla. Catalunya, 19-21) |Barcelona (El Barcelonès)

Reunió Comissió Mixta d’Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat de Catalunya