Sala de premsa

El president Aragonès encapçala l'acte institucional de l'Any Fuster al Palau de la Generalitat

query_builder   4 octubre 2022 17:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès encapçala l'acte institucional de l'Any Fuster al Palau de la Generalitat

  1. L’acte tindrà lloc a les 17 hores i comptarà amb la participació de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà aquest dimarts a la tarda al Palau de la Generalitat l’acte institucional que se celebra a Catalunya amb motiu de l’Any Fuster.

L’acte se celebrarà a les 17.00 hores al saló Sant Jordi i també comptarà amb la participació de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, i el comissari de l’Any Fuster, Enric Sòria i Parra.

També hi assistirà el conseller de Fons europeus, Universitats i Cultura de les Illes Balears, Miquel Companys i Pons, i l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez i España.

Els governs català, valencià i balear han organitzat durant tot l’any 2022 diferents activitats en el marc de l’Any Joan Fuster per difondre la figura i l’obra de l’intel·lectual valencià en commemoració del centenari del seu naixement.

Nota: Per cobrir aquest acte cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

L’acte es podrà seguir també al web govern.cat i xarxes socials del Govern.

17:00|Any Fuster. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà aquest dimarts l'acte institucional de l'Any Fuster a Catalunya. També hi participaran la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez; el comissari de l'Any fuster, Enric Sòria i Parra; i el director general de Difusió, Ignasi Genovès. L'acte es podrà seguir per streaming.

Nota: Per cobrir els actes de Palau cal disposar de l'acreditació o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap dels dos documents, caldrà enviar un correu a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia