Sala de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, es reuneix amb els ministres d'Igualtat, Treball i Immigració i Polítiques Socials

query_builder   28 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, es reuneix amb els ministres d'Igualtat, Treball i Immigració i Polítiques Socials

La consellera exposarà al ministre Corbacho la necessitat d'incrementar la partida que rep Catalunya a càrrec del Fons interterritorial de suport a l'acollida i la integració d'immigrants així com el seu reforç educatiu
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, mantindrà el proper dijous a Madrid diverses reunions de treball amb el i les ministres d’Igualtat, Bibiana Aido; Treball i Immigració, Celestino Corbacho; i Educació, Polítiques Socials i Esports, Mercedes Cabrera. Del resultat d’aquestes trobades la consellera informarà els mitjans de comunicació sobre les 19:30 hores a la seu del Ministeri d’Educació, Polítiques Socials i Esports (Carrer Alcalà, 34).
La consellera Carme Capdevila mantindrà la primera reunió amb la ministra d’Igualtat, Bibiana Aido, amb qui debatrà el Pla de polítiques de dones pel període 2008-2011.
 
Posteriorment, la consellera Capdevila es desplaçarà a la seu del Ministeri de Treball i Immigració acompanyada del secretari per a la Immigració del Govern català, Oriol Amorós. Al seu titular, Celestino Corbacho, la consellera li exposarà la necessitat d’incrementar la partida que rep Catalunya a càrrec del Fons interterritorial de suport a l’acollida i la integració d’immigrants així com el seu reforç educatiu. El Govern considera que l’actual distribució és injusta i per aquest motiu la consellera demanarà la seva revisió.
 
Acabada la reunió, la consellera es reunirà al Ministeri d’Educació, Polítiques Socials i Esports amb la seva titular Mercedes Cabrera. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la trobada, prevista a les 18:30 hores. La consellera analitzarà amb la ministra el desplegament de la Llei de la dependència i abordarà el seu finançament. Carme Capdevila també informarà Mercedes Cabrera de la regulació per part de la Generalitat de la figura de l’assistent personal i de l’establiment d’una prestació mínima.
 
La consellera d’Acció Social i Ciutadania també recordarà a la ministra la necessitat de revisar la distribució territorial de l’IRPF per a fins socials. El Govern té interposat un recurs d’inconstitucionalitat contra l’actual sistema de convocatòria de subvencions. Acabada la reunió, sobre les 19:30 hores, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

18:30|.Ministeri d'Educació, Polítiques Socials i Esports (c. Alcalá, 34)| (Comunitat de Madrid)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, es reunirà amb els ministres d'Igualtat, Treball i Immigració i Polítiques Socials del Govern espanyol. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la trobada. Un cop acabada la reunió, sobre les 19:30 hores, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.