Sala de premsa

La consellera Ciuró participa en el lliurament del XVIè Premi Agustí Juandó i Royo per la defensa del català a la justícia

query_builder   7 octubre 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ciuró participa en el lliurament del XVIè Premi Agustí Juandó i Royo per la defensa del català a la justícia

El Consell de l’Advocacia Catalana guardona en aquesta edició Rut Carandell, advocada, mediadora i actual directora de la Plataforma per la Llengua


La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, participarà demà divendres 7 d’octubre a les 12 h, al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, en l’acte de lliurament del XVIè Premi Agustí Juandó i Royo, que atorga el Consell de l’Advocacia Catalana. En aquesta edició, el Consell guardona l’advocada, mediadora i actual directora de la Plataforma per la Llengua, Rut Carandell.

En l’acte també hi intervindran el president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà del Col·legi de l’Advocacia de Figueres, Joan Ramon Puig; el president de la Comissió de Llengua del Consell i degà del Col·legi d’Advocats de Vic, Rogeli Montoliu; la degana del Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat, Eva Ribó, i l’alcalde de la ciutat, Oriol Bossa.

El guardó, que es va crear l’any 2004, té per objectiu reconèixer aquelles persones i entitats que en la seva trajectòria professional s'hagin distingit per la defensa de la llengua catalana en l'àmbit jurídic, i per la tasca de sensibilització de la situació en què es troba el català en el món del dret. Aquesta distinció és una de les iniciatives que s’emmarquen en el Pla de treball subscrit entre la Comissió de Llengua del Consell i la Generalitat de Catalunya.


ACTE:

Lliurament del XVIè Premi Agustí Juandó i Royo


DIA:

7 d’octubre

HORA:

12 h

LLOC:

Palau Falguera

c. Falguera, 6

Sant Feliu de Llobregat


12:00|La consellera Ciuró clou l'acte d'entrega del XVIè Premi Agustí Juando i Royo per la defensa del català a la justícia. c. Falguera, 6|Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, clourà l'acte d'entrega del XVIè Premi Agustí Juandó i Royo, un reconeixement que concedeix el Consell de l'Advocacia de Catalunya a persones o entitats que es distingeixen per la seva trajectòria en la defensa de la llengua catalana en el món del dret. En aquesta edició, el Consell guardona l'advocada, mediadora i actual directora de la Plataforma per la Llengua, Rut Carandell.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia