Sala de premsa

El conseller Llena participa al Diàleg Internacional sobre el Futur de l'Agricultura

query_builder   29 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Llena participa al Diàleg Internacional sobre el Futur de l'Agricultura

L'acte estarà presidit pel ministre d'Agricultura d'Eslovènia i President del Consell de la Unió Europea, Iztok Jarc
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de Planificació i Relacions Agràries, Antoni Diaz, participa demà a la inauguració del Diàleg Internacional sobre el Futur de l’Agricultura. L’acte estarà presidit pel ministre d’Agricultura d’Eslovènia i President del Consell de la Unió Europea, Iztok Jarc i comptarà amb l’assistència la Secretaria General de Medi Rural del ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Alícia Villauriz.
 
Aquesta trobada està organitzada per la Càtedra Internacional OMC/Integració Regional (Universitat de Barcelona – Universitat Autònoma de Madrid), l’International Centre for Trade and Sustainable Development (ICTSD) i l’International Food and Agricultural Trade Policy Council (IPC) i compta amb el suport amb el suport del Ministeri de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino, el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona. També hi col·laboren la Cambra de Comerç de Barcelona i Casa Àsia.
 
El Diàleg té vocació de continuïtat i vol convertir-se en un referent mundial per a la discussió sobre el futur de l’agricultura. Des d’aquesta perspectiva, s’inscriu en els esforços que s’estan duent a terme per enfortir la projecció internacional de Barcelona com a centre mundial de gènesi i projecció de coneixements així com en aquells que volen consolidar Barcelona com un centre pioner i d’alta tecnologia en l’àrea de la indústria alimentària.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc després de la inauguració, aproximadament a les 10:15 hores
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració del Diàleg Internacional sobre el Futur de l’Agricultura
DIA:
Divendres, 30 de maig de 2008
HORA:
09:30 hores
LLOC:
Cambra de Comerç de Barcelona (Llotja de Mar)
Edifici Gòtic de la Llotja de Mar
Passeig Isabel II
Barcelona
 
 
 
29 de maig de 2008
 
 
 

09:30|.Llotja de Mar (Passeig Isabel II, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, participarà en la inauguració del Diàleg Internacional sobre el Futur de l’Agricultura.