Sala de premsa

El conseller Saura presideix l'acte oficial d'incorporació dels Mossos d'Esquadra al Centre de Coordinació Policial i Duanera del Pertús

query_builder   29 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura presideix l'acte oficial d'incorporació dels Mossos d'Esquadra al Centre de Coordinació Policial i Duanera del Pertús

Demà divendres, 30 de maig, a les 11:00 hores, al CCPD del Pertús (França)
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, el prefecte dels Pirineus Orientals, Hugues Bousiges, el subdelegat del Govern central a Girona, Francesc Francisco, i el cònsol general de França a Barcelona, Pascal Brice, presidiran el proper divendres l’acte oficial d’incorporació dels Mossos d’Esquadra al Centre de Coordinació Policial i Duanera (CCPD) del Pertús.
 
A l’acte, que es celebrarà al CCPD del Pertús, també assistiran, entre d’altres, el secretari general del Departament, Joan Boada, el secretari de Seguretat, Joan Delort, el director dels serveis territorials del departament a Girona, Marc Vidal, el director general de la Policia, Rafael Olmos, el comissari sotsdirector operatiu dels Mossos d’Esquadra, Josep Milán, i la comissaria de Divisió de la policia francesa i coordinadora del CCPD,  Claude Danièle Hernández.
 
El CCPD, on treballen 54 persones pertanyents a la Policia Nacional Francesa, la Gendarmerie Nationale, el Cos Nacional de Policia, la Guàrdia Civil, els Mossos d’Esquadra i de les duanes francesa i espanyola, està situat als afores de la vila del Pertús, municipi limítrof amb el veïnat empordanès dels Límits, a La Jonquera (RD 900, “Les Perdiguères” 66480 Le Perthus).
 
En acabar l’acte, el conseller Saura atendrà als mitjans
 
Recordem que els periodistes que s’han acreditat per a viatjar en el microbús reservat pel Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació hauran d’estar a les 08.30 hores de demà divendres al passeig de Sant Joan, 43. La tornada serà al mateix lloc cap a les 15.00 hores.
 
Els mitjans que vagin amb els seus vehicles hauran de buscar aparcament fora del recinte i hauran de ser-hi allà a les 11:00 hores.
D’altra banda, al llarg de la jornada de demà el conseller Joan Saura visitarà la Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) dels Mossos d’Esquadra de l’aeroport de Girona, a Vilobí d’Onyar (La Selva), i la comissaria i el parc de bombers de Banyoles (Pla de l’Estany) on mantindrà reunions de treball amb els seus comandaments.
 
 
TEMA: INcorporació mossos d’esquadra al centre de cooperacio policial i duanera de le pertus
DIA: DIVENDRES, 30 DE MAIG
HORA: 08.30 hores sortida de la seu del departament d’interior (Passeig sant joan, 43)
              11.30 acte oficial al pertús
              12.15 atencio als mitjans
              12.45 sortida cap a barcelona
              14:45 arribada a barcelona
 
LLOC:  Centre de coordinacio policial i duanera (RD 900 lieu “les perdigueres”, le pertus)
 

11:00|.Centre de Coordinació Policial i Duanera (RD 900 Lieu "Les Perdigueres") | (Catalunya del Nord)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura; el prefecte dels Pirineus Orientals, Hugues Bousiges; el subdelegat del Govern central a Girona, Francesc Francisco, i el cònsol general de França a Barcelona, Pascal Brice, presidiran l’acte oficial d’incorporació dels Mossos d’Esquadra al Centre de Coordinació Policial i Duanera (CCPD) del Pertús.