Sala de premsa

El director territorial d'Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà a cinc joves els diplomes del projecte "Forma't i participa"

query_builder   29 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director territorial d'Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà a cinc joves els diplomes del projecte "Forma't i participa"

El projecte ajuda als menors reagrupats a trobar una feina digna
El director territorial del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carles Vega, acompanyat del coordinador territorial de Joventut a Lleida, Jordi Satorra, farà lliurament de diplomes a cinc joves menors d’origen immigrant que han finalitzat el curs del projecte pilot de formació i inserció laboral “Forma’t i participa”. L’acte es farà a la biblioteca del Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida. 
 
El projecte, en funcionament des de setembre, està impulsat per la Secretaria de Joventut i la Secretaria d’Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania i diversos ens locals i empreses d’educació en el lleure. S’emmarca en una de les polítiques prioritàries del Pla de Ciutadania i Immigració dirigides a la formació i inserció de joves d’origen immigrant de 16 a 18 anys que han arribat per reagrupament familiar.

12:00|.Biblioteca dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a Lleida. Av. del Segre, 5.|Lleida (El Segrià)

Acte de lliurament de diplomes del projecte pilot "Forma't i participa"