Sala de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura el Centre de dia de la Fundació Arc de Sant Martí a Martorell

query_builder   30 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura el Centre de dia de la Fundació Arc de Sant Martí a Martorell

La Fundació dóna servei a persones amb discapacitat intel·lectual del Baix Llobregat nord
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà dissabte el Centre de dia de la Fundació Arc de Sant Martí a Martorell (Baix Llobregat). L’acte tindrà lloc a les 13:05 hores a l’Avinguda Camí Fondo, 18-20, i acompanyarà la consellera l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve.
 
La consellera Capdevila arribarà a les 12:25 hores a l’Ajuntament de Martorell on serà rebuda per l’alcalde. Després de signar al Llibre d’honor del Consistori es desplaçarà al Centre de dia on farà un recorregut per les instal·lacions i procedirà a la seva inauguració.
 
La Fundació Arc de Sant Martí és una entitat dedicada a l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual de la zona nord del Baix Llobregat. Organitza activitats, serveis i projectes que permeten atendre a les famílies i solucionar el problemes ocasionats pel fet de tenir una persona amb discapacitat intel·lectual al nucli familiar.
 
El Departament d’Acció Social i Ciutadania col·labora activament amb la Fundació. L’any passat va donar suport a la construcció d’un Centre d’Atenció Especialitzada i Servei de Teràpia Ocupacional per un import d’1.094.853 euros.

13:05|.Avinguda Camí Fondo, 18-20|Martorell (El Baix Llobregat)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el Centre de dia de la Fundació Arc de Sant Martí a Martorell.