Sala de premsa

La consellera Serret i els delegats i delegades del Govern a l'exterior visiten Enagás

query_builder   11 novembre 2022 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Serret i els delegats i delegades del Govern a l'exterior visiten Enagás

  1. La visita s’emmarca en la trobada de delegats i delegades del Govern a l’exterior que aquesta setmana ha organitzat el Departament d’Acció Exterior i Unió Europea
  2. La consellera Serret i l’equip de delegats i delegades seran rebuts pel president d’Enagás, Antonio Llardén, i pel director de la planta a Barcelona, Enrique Carrión


La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, acompanyarà demà divendres els delegats i delegades del Govern a l’exterior en una visita conjunta a la seu d’Enagás a Barcelona. La visita a la planta de regasificació d’Enagás i el seu moll d’amarratge al Port de Barcelona s’emmarca en la trobada que ha organitzat al llarg d’aquesta setmana el Departament d’Acció Exterior i Unió Europea amb tots els delegats i delegades a l’exterior per intercanviar bones pràctiques, definir plans de treball i conèixer les accions amb projecció internacional que els diversos departaments de la Generalitat de Catalunya impulsen.

L’objectiu d’aquesta visita a Enagás és compartir amb els delegats i delegades el potencial de Catalunya per convertir-se en un hub energètic europeu i posicionar el país en l’àmbit de la sobirania energètica europea. La planta de regasificació d’Enagás a Barcelona és la més antiga de l’Europa continental, ja que va començar a operar l’any 1969. A més, és la primera terminal europea en termes d’emmagatzematge de gas natural liquat i regasificació.

La consellera Serret i l’equip de delegats i delegades seran rebuts pel president d’Enagás, Antonio Llardén, i pel director de la planta a Barcelona, Enrique Carrión. A la trobada també hi assistirà el director general de la Representació del Govern a l’Exterior i de la Unió Europea, Gerard Vives.

Està previst que la consellera Serret i el president d’Enagás, Antonio Llardén, facin els seus parlaments a les 10.30 h.

Davant l’aforament limitat d’aquesta visita, per cobrir informativament aquesta visita s’oferirà als mitjans de comunicació un pool a través de l’Agència Catalana de Notícies. Les dades per accedir-hi són les següents:

  1. Web d'accés: www.acn.cat/pool
  2. Usuari: acnpool
  3. Contrasenya: acnpool2022


Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia