Sala de premsa

El CEIP Josep Fusté d'Alforja celebra el seu 50è aniversari

query_builder   30 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El CEIP Josep Fusté d'Alforja celebra el seu 50è aniversari

La comunitat educativa ha programat uns actes festius per al proper diumenge dia 31 de maig
El CEIP Josep Fusté d’Alforja celebra aquest curs el seu 50è aniversari i per aquest motiu s’han programat una sèrie d’actes per al proper diumenge 31 de maig en el marc d’una jornada de portes obertes del centre.
 
El centre, que actualment compta amb 130 alumnes, s’ha caracteritzat al llarg d’aquests anys per l’aposta decidida per impartir una ensenyança de qualitat adaptada als canvis viscuts durant tots aquests anys, però a la vegada arrelada en l’entorn i transmissora dels valors del poble, mitjançant el diàleg i la cooperació entre tots els membres que conformen la comunitat educativa.
 
Els actes de celebració es durant a terme durant tot el dia. Al llarg del matí l’escola romandrà oberta perquè tothom pugui visitar l’exposició de fotografies del centre, o bé participar en algun dels tallers que s’hi organitzen com ara el que servirà per a construir el Mosaic commemoratiu de l’Aniversari. 
A més, la jornada festiva es completa amb l'espectacle de pallassos, l'actuació de la Colla de Gegants i Grallers i de la Colla de Diables d’Alforja i, a la tarda, el dinar i ball populars.

00:00|.CEIP Josep Fusté (Avinguda de Catalunya, 1). Alforja|Alforja (El Baix Camp)

Actes del 50è aniversari del CEIP Josep Fusté d'Alforja