Sala de premsa

Dilluns 28 de novembre a les 9.30h a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (Mollet de Vallès)

El conseller Elena i la consellera Verge inauguren una jornada de formació al cos de Mossos sobre delictes d'odi envers els col·lectius LGBTI+

query_builder   28 novembre 2022 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena i la consellera Verge inauguren una jornada de formació al cos de Mossos sobre delictes d'odi envers els col·lectius LGBTI+

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i la cap de la Unitat d'Orientació Sexual i Identitat de Gènere (SOGI) del Consell d'Europa, Evgenia Giakoumopolou, inauguraran el proper dilluns, 28 de novembre, a les 9.30 hores, una jornada de formació al cos de Mossos d’Esquadra sobre delictes d'odi envers els col·lectius LGBTI+a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya,

Es tracta d’una jornada organitzada conjuntament pel Departament d’Interior, el Consell d'Europa i l'European LGBT Police Association (EGPA), que permetrà que més de 25 agents passin a ser formadors acreditats per aquesta institució europea.

Els mitjans de comunicació podran seguir els discursos en obert d’Elena, Verge i Giakoumopolou a l’inici de la jornada. La resta de la sessió serà a porta tancada.

Els periodistes interessats a cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.catindicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, abans de les 19.00 hores de demà divendres.

09:30|El conseller Elena i la consellera Verge inauguren una jornada de formació al cos de Mossos sobre delictes d'odi envers els col·lectius LGBTI+ . Institut de Seguretat Publica de Catalunya|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, i la consellera de Feminismes i Igualtat, Tània Verge Mestre, inauguraran una jornada de formació al cos de Mossos sobre delictes d'odi envers els col·lectius LGBTI+.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia