Sala de premsa

Dilluns 28 de novembre a les 11.00h al Restaurant Masia Mas Janer (Sant Cugat del Vallès)

Roda de premsa del conseller Elena i l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, sobre la reducció de velocitat en diversos trams de l'AP7

query_builder   28 novembre 2022 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa del conseller Elena i l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, sobre la reducció de velocitat en diversos trams de l'AP7

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla i Mas,i del director de Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel i Villaró, faran una atenció als mitjans el proper dilluns, 28 de novembre, a les 11.00 hores al pàrquing del Restaurant Masia Mas Janer (Sant Cugat),per explicarles mesures de trànsit previstes pel pont.

📍Ubicació Restaurant Masia Mas Janer

https://www.google.com/maps/search/Masia+Mas+Janer/@41.4716721,2.0368409,17z?hl=ca

Els periodistes interessats a cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.catindicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, abans de les 19.00 hores d’avui divendres.


11:00|El conseller Elena i l'alcaldessa de Sant Cugat expliquen les mesures de trànsit previstes pel pont. Masia Mas Janer (c. de Guadalajara, 14, Mira-sol https://www.google.com/maps/search/Masia+Mas+Janer)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat de l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla i Mas, i del director de Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel i Villaró, faran una atenció als mitjans a les 11.00 hores al pàrquing del Restaurant Masia Mas Janer (Sant Cugat), per explicar les mesures de trànsit previstes pel pont.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia