Sala de premsa

El conseller Campuzano lliura els Premis de Civisme 2022

query_builder   28 novembre 2022 18:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Campuzano lliura els Premis de Civisme 2022

L’entrega dels guardons se celebrarà al Born Centre de Cultura i Memòria


El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadès, lliurarà aquest dilluns a la tarda els Premis de Civisme 2022. L’acompanyarà el director general d’Acció Cívica i Comunitària, Xavier Godàs i Pérez.

L’acte tindrà lloc a les 18.30h, al Born Centre de Cultura i Memòria (pl. Comercial, 12) i es podrà seguir de forma presencial o en línia al canal de Youtube del Departament.

Aquests guardons, convocats per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, tenen com a objectiu la promoció del civisme des d’àmbits d’actuació ben diversos. El certamen inclou el Premi Serra i Moret, el Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil, el Premi als Mitjans de Comunicació, el Premi a la Innovació i el Premi a la Virtut Civil i la Cohesió Social.


18:30|El conseller Campuzano lliura els Premis Civisme 2022. El Born Centre de Cultura i Memòria ( pl. Comercial, 12)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadès, lliurarà els Premis Civisme 2022, que organitza el Departament. L'acompanyarà el director general d'Acció Cívica i Comunitària, Xavier Godàs i Pérez.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia