Sala de premsa

Engalanada de l'arbre de Nadal de l'OAC de la seu de la Generalitat a Girona

query_builder   29 novembre 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Engalanada de l'arbre de Nadal de l'OAC de la seu de la Generalitat a Girona

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral i Olivé, participarà, dimarts 29 de novembre a les 12 h, en l'engalanada de l'arbre de Nadal de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la seu de la Generalitat a Girona. Per segon any consecutiu, es durà a terme per entitats del tercer sector de comarques gironines. Enguany, pel Centre d'Educació Especial Font de l'Abella i el Centre d'Educació Especial Palau.

L'ornamentació de l'arbre es realitzarà amb productes elaborats en els tallers ocupacionals dels diferents centres, amb la voluntat de donar visibilitat a les entitats i sensibilitzar a la ciutadania envers la feina que fan.

12:00|Engalanada de l'arbre de Nadal de l'OAC de la seu de la Generalitat a Girona. -|Girona (Gironès)

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral i Olivé, participarà en l'engalanada de l'arbre de Nadal de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la seu de la Generalitat a Girona. Per segon any consecutiu, la decoració es durà a terme per entitats del tercer sector de comarques gironines. Enguany, pel Centre d'Educació Especial Font de l'Abella i el Centre d'Educació Especial Palau. L'ornamentació de l'arbre es realitzarà amb productes elaborats en els tallers ocupacionals dels diferents centres, amb la voluntat de donar visibilitat a les entitats i sensibilitzar a la ciutadania envers la feina que fan.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia