Sala de premsa

El Govern presenta a Badalona les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

query_builder   6 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern presenta a Badalona les bases del Pacte Nacional per a la Immigració

El document incorpora 50 propostes d'actuació per a garantir una bona convivència i la cohesió social entre tota la ciutadania
 El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós; acompanyat pel director general de Participació Ciutadana, Marc Rius; i el primer tinent d'alcalde de Badalona, Ferran Falcó; presentarà aquest dimecres 7 de maig el document de bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració al Museu Municipal de Badalona.
 
L'objectiu d'aquesta jornada és posar a l'abast de tots els actors implicats i de les persones interessades el document per tal de debatre i ampliar el seu contingut durant el procés de participació que s'allargarà fins al mes de juny.
 
De forma paral·lela, una mostra de 15 ciutadans i ciutadanes tindrà l’oportunitat de fer arribar les seves aportacions en dues sessions a Mataró, el 14 de maig i l'11 de juny. Aquesta fase participativa compta amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana.
 
Nota: les autoritats atendran els mitjans a les 16.30 hores al Museu Municipal de Badalona, abans de l'inici de l'acte previst a les 17 hores.

16:30|.Museu Municipal (pl. de l'Assemblea de Catalunya, 1) |Badalona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, presentarà a Badalona les bases del Pacte Nacional per a la Immigració.