Sala de premsa

Presentació de l'Escola de Consum de Catalunya a la Ribera d'Ebre i balanç de les activitats en matèria de consum a les Terres de l'Ebre durant el 2007

query_builder   6 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'Escola de Consum de Catalunya a la Ribera d'Ebre i balanç de les activitats en matèria de consum a les Terres de l'Ebre durant el 2007

Roda de premsa
Dimecres, dia 7 de maig, el director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, presentarà les activitats que portarà a terme l’Escola de Consum de Catalunya (ECC) a la Ribera d’Ebre entre els dies 5 i 16 de maig. Tot seguit tindrà lloc la presentació de la memòria d’actuacions de consum dutes a terme a les Terres de l’Ebre durant el 2007.
 
L’acte de presentació tindrà lloc a les 10.30h del matía l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre.El director de l’ACC estarà acompanyat pel President del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Josep Solé Arnal i el Director dels Serveis Territorials d’Economia i Finances de les Terres de l’Ebre, Josep Rovira.
 
Després de la roda de premsa, els mitjans podran fer imatges dels tallers de consum que es realitzen en el mateix emplaçament.

10:30|.Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre (c. Antoni Gaudí, 23)|Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre)

El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, presentarà les activitats que portarà a terme l’Escola de Consum de Catalunya (ECC) a la Ribera d’Ebre entre els dies 5 i 16 de maig. Tot seguit tindrà lloc la presentació de la memòria d’actuacions de consum dutes a terme a les Terres de l’Ebre durant el 2007.