Sala de premsa

La consellera Vilagrà presenta demà el suport institucional a Laia Sanz i l'equip CMR Group Women Dakar Team pel Dakar 2023

query_builder   2 desembre 2022 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Vilagrà presenta demà el suport institucional a Laia Sanz i l'equip CMR Group Women Dakar Team pel Dakar 2023

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, acompanyada de la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas, presentarà demà, divendres 2 de desembre, al Palau Robert de Barcelona el suport institucional a la pilot Laia Sanz i a l'equip CMR Group Women Dakar Team de cara a la pròxima edició del ral·li Dakar.

La pilot Laia Sanz i Pla-Giribert afrontarà la segona participació al Dakar en cotxes –després de fer-ho 11 vegades en moto- dins de l’equip Astara Team, amb Maurizio Gerini com a copilot. Per la seva banda, Mercè Martí i Inglada viurà la segona experiència a la prova al capdavant del CMR Group Women Dakar Team, format majoritàriament per dones, donant continuïtat al projecte iniciat en la passada edició. El Dakar es disputarà del 31 de desembre al 15 de gener.

A la presentació, que tindrà lloc a les onze del matí, hi intervindran la consellera Vilagrà, la secretària Anna Caula i Paretas, i les pilots Mercè Martí i Inglada i Laia Sanz i Pla-Giribert.

Nota: Els mitjans que desitgin cobrir la presentació cal que s’acreditin prèviament enviant un correu a l’adreça sgepremsa.presidencia@gencat.cat, indicant nom, cognoms i mitjà.

11:00|La consellera Vilagrà presenta el suport institucional a Laia Sanz i l'equip CMR Group Women Dakar Team pel Dakar 2023. Passeig de Gràcia, 107 (Palau Robert) |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, acompanyada de la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, presentarà el suport institucional a la pilot Laia Sanz i a l'equip CMR Group Women Dakar Team de cara a la pròxima edició del ral·li Dakar.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia