Sala de premsa

El Secretari per a la Immigració inaugura les VIII Jornades d'Economia Social i Solidària a Barcelona

query_builder   7 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Secretari per a la Immigració inaugura les VIII Jornades d'Economia Social i Solidària a Barcelona

La Universitat Abat Oliba CEU acollirà aquesta trobada internacional el 8 i el 9 de maig
El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, participarà demà dijous a les 10 hores en la inauguració de les VIII Jornades d'Economia Social i Solidària que organitza la Universitat Abat Oliba CEU a Barcelona. L'acompanyaran el director general de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia, Pascual Ortuño; la directora de la Càtedra d'Economia Solidària, Carmen Parra; i el rector de la Universitat Abat Oliva CEU, Josep Maria Alsina. Tots ells atendran a la premsa posteriorment, a les 11 hores, al Saló de Graus de la mateixa universitat.

Els eixos d'aquesta trobada internacional i interuniversitària són els reptes de la deslocalització de l'economia i la cooperació entre territoris, el desenvolupament local, la democratització de l'empresa, la reorientació de l'economia, la reconversió dels intercanvis entre nord i sud o la promoció dels mestissatge social i cultural, entre d'altres.

10:00|.Sala de Graus de la Universitat Abat Oliba CEU (c. Bellesguard, 30)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, inaugurarà les VIII Jornades d'Economia Social i Solidària a Barcelona.