Sala de premsa

El conseller Campuzano participa al Consell Territorial de Serveis Socials i del Sistema per a l'Autonomia i Atenció a la Dependència

query_builder   21 desembre 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Campuzano participa al Consell Territorial de Serveis Socials i del Sistema per a l'Autonomia i Atenció a la Dependència

El titular de Drets Socials atendrà els mitjans de comunicació a la sortida de la reunió, per fer-ne una valoració

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadès, participarà aquest dimecres al Ple del Consell Territorial de Serveis Socials i del Sistema per a l’Autonomia i Atenció a la Dependència. L’acompanyarà el secretari general del Departament, Oriol Amorós i March.

La trobada tindrà lloc a les 12 h, a la seu del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 (Paseo del Prado, 18-20).

Quan acabi la reunió (mínim a partir de les 14 h) el conseller atendrà els mitjans de comunicació davant del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 per fer-ne una valoració.


12:00|El conseller Campuzano assisteix al Consell Territorial de Serveis Socials i del Sistema per a l'Autonomia i Atenció a la Dependència. Ministerio Derechos Sociales y Agenda 2030 (Paseo del Prado, 18-20)|Madrid ()

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadès, assistirà al Consell Territorial de Serveis Socials i del Sistema per a l'Autonomia i Atenció a la Dependència. L'acompanyarà el secretari general del Departament, Oriol Amorós i March. A la sortida, el conseller atendrà els mitjans de comunicació per valorar la trobada.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia