Sala de premsa

El Govern presenta a les Terres de l'Ebre les bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració

query_builder   8 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern presenta a les Terres de l'Ebre les bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració

Des d'ara i fins al mes de juny es duran a terme set sessions entre Tortosa i Amposta per debatre i ampliar el document
 
El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós; acompanyat pel secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell; i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; presentarà aquest divendres 9 de maig a la capital del Baix Ebre el document de bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració.
 
L'objectiu d'aquesta jornada és posar a l'abast de tots els actors implicats i de les persones interessades el document per tal de debatre i ampliar el seu contingut durant el procés de participació que s'allargarà fins al mes de juny. A les Terres de l'Ebre s'estableixen dos grups de treball per a professionals de l’administració i per a responsables d'entitats el 13 de maig i el 29 de juny, en sessions de matí a Tortosa i de tarda a Amposta. De forma paral·lela, una mostra de 15 ciutadans i ciutadanes tindrà l’oportunitat de fer arribar les seves aportacions en dues sessions a la capital del Montsià, el 14 de maig i el 5 de juny. Aquesta fase participativa compta amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana.
 
Nota: les autoritats atendran els mitjans a les 16.45 hores a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa, abans de l'inici de l'acte previst a les 17 hores.

16:45|.Auditori Felip Pedrell (Jardins Salvador Videllet, 1) |Tortosa (El Baix Ebre)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós; acompanyat pel secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell; i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel;  presentarà a les Terres de l'Ebre les bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració.