Sala de premsa

Presentació d'una línia de subvencions a municipis petits sobre projectes de pacificació de Trànsit

query_builder   29 desembre 2022 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació d'una línia de subvencions a municipis petits sobre projectes de pacificació de Trànsit

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel i Villaró, i el delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo, compareixeran dijous, 29 de desembre, a les 11.00 hores,en roda de premsa per explicar l’adjudicació d’una línia de subvencions a municipis de menys de 50.000 per a projectes de pacificació de trànsit i la reducció de la sinistralitat. La línia de subvencions beneficiarà a 10 municipis de la demarcació de Tarragona.

La roda de premsa tindrà lloc a la seu de la Delegació del Govern a Tarrgona ( carrer Sant Francesc, 3).

Els periodistes interessats a cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a premsa_tarragona.vicepresidencia@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, abans de demà a les 19.00 hores.

11:00|El conseller Elena presenta una línia de subvencions a municipis petits sobre projectes de pacificació de Trànsit. Delegació del Govern a Tarrgona (c. Sant Francesc, 3)|Tarragona (Tarragonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel i Villaró, i el delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo, compareixeran en roda de premsa per explicar l'adjudicació d'una línia de subvencions a municipis de menys de 50.000 per a projectes de pacificació de trànsit i la reducció de la sinistralitat.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia