Sala de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura la nova seu de la Fundació Tutelar de les comarques gironines

query_builder   8 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura la nova seu de la Fundació Tutelar de les comarques gironines

La Fundació protegeix les persones grans, amb trastorns mentals o disminució psíquica, exercint la seva tutela
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà divendres la nova seu de la Fundació Tutelar de les comarques gironines. L’acte tindrà lloc a les 10:30 hores a la seu (Carrer Santander, 1) i acompanyarà la consellera el director dels serveis territorials d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas; i el president de la Fundació, Pere Cornellà.
 
La Fundació Tutelar de les comarques gironines té com a objectiu principal protegir les persones grans, amb trastorns mentals o amb disminució psíquica exercint la seva tutela. L’entitat ha assumit des de la seva creació el 2003 un total de 309 càrrecs tutelars, dels quals prop de 250 són vigents actualment.

17:00|.Fundació Tutelar de les Comarques Gironines (c. de Santander, 1)|Girona (El Gironès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines. L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.