Sala de premsa

El conseller de Salut farà demà una visita institucional a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre

query_builder   20 gener 2023 12:15

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Salut farà demà una visita institucional a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre

  1. Manel Balcells i Díaz atendrà els mitjans de comunicació al llarg de la seva visita institucional: primer, a la nova àrea quirúrgica de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre i, posteriorment, a la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre a Tortosa

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, farà aquest divendres una visita institucional a la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre.

Al llarg de la seva visita, farà dues atencions als mitjans de comunicació. La primera serà a les 10.00 hores, durant la visita a la primera fase de les obres de reforma de l’àrea quirúrgica de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre (c. de Benet Messeguer).

I posteriorment, a les 12.15 hores, el titular de Salut oferirà una nova atenció als mitjans de comunicació, en aquest cas, a l’edifici de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre (c de Montcada, 23. Palau Abària) a Tortosa.

El conseller Balcells visita la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre

El conseller de Salut, Manel Balcells, visitarà la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre. A les 10.00 hores, realitzarà una atenció als mitjans de comunicació durant la visita a la primera fase de les obres de reforma de l'àrea quirúrgica de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre (c. de Benet Messeguer).

  • 12:15|Atenció als mitjans durant la visita a la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. Delegació del Govern de la Generalitat (c. de Montcada, 23. Palau Abària)|Tortosa (Baix Ebre)

    El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, farà una atenció als mitjans en la seva visita a la Delegació territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia