Sala de premsa

El president Aragonès es reunirà, dilluns vinent, amb el Consell de Diàleg Social

query_builder   23 gener 2023 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès es reunirà, dilluns vinent, amb el Consell de Diàleg Social


  1. El cap de l’Executiu inicia una segona ronda de contactes amb els agents socials i econòmics del país per informar de l’estat de situació respecte els pressupostos
  2. Un cop finalitzada la trobada, representants del Govern i de les patronals i els sindicats compareixeran davant els mitjans de comunicació per informar sobre la trobada

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, inciarà dilluns vinent, 23 de gener, una segona ronda de contactes amb els agents socials i econòmics del país per informar de l’estat de situació respecte els pressupostos. El cap de l’Executiu començarà la ronda amb una reunió amb el Consell de Diàleg Social, òrgan integrat pel Govern, la patronal i els sindicats.

La reunió tindrà lloc dilluns a les 11.30 hores, a la Sala Tàpies del Palau de la Generalitat. Per part del Govern, a més del president, hi prendran part les conselleres de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, i d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, a més d’altres representants dels Departaments implicats.

Per part dels agents econòmics, hi participaran els responsables de les patronals Foment i Pimec i dels sindicats CCOO i UGT.

Un cop finalitzada la reunió, representants del Govern i de les patronals i els sindicats atendran els mitjans de comunicació a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat (12.30 h aprox).


Nota: La reunió serà a porta tancada, però es podran fer imatges a l’inici.

Les declaracions posteriors dels participants en la reunió es podran seguir en directe per streaming a través de la web i les xarxes del Govern. També s’enviaran via Collserola.

Els mitjans que vulguin cobrir l'acte caldrà que presentin l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyada del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l'adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi realitza.


11:30|Reunió amb el Consell de Diàleg Social. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, inciarà una segona ronda de contactes amb els agents socials i econòmics del país per informar de l'estat de situació respecte els pressupostos. El cap de l'Executiu començarà la ronda amb una reunió amb el Consell de Diàleg Social. Hi prendran part també les conselleres de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, i d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix, i el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió. Un cop finalitzada la trobada, representants del Govern, de les patronals i dels sindicats atendran els mitjans de comunicació a la Sala Clavé del Palau (12.30 h aprox).

Nota: La reunió serà a porta tancada, però es podran fer imatges a l'inici. Les declaracions posteriors es podran seguir en directe per streaming a través de la web i les xarxes del Govern. També s'enviaran via Collserola.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia